Opět skvělý PraŽácký víkend

15.10.2018 14:14
Mistrovský víkend je za námi, díky všem za parádní reprezentaci a heroické výkony! I když jsme si letos neodvezli medaili, tak sobotní výsledky ve štafetách (4 umístění na bedně!!) a nedělní historické 5. místo B družstva a 2. místo v MIX žácích, je něco, za co je třeba vás moc pochválit! Zásadní zásek v lese neudělal nikdo, a to je taky paráda!
 
Diskvalifikace prvního družstva je sice veliká smůla, ale je to něco, co se někdy stane každému. Každý rok to postihne nějaké družstvo běžící o medaile, a letos se to holt stalo nám. Věřte, že ze všeho nejvíc to mrzí, a ještě dlouho bude, Evičku a jistě by nikdo z nás nechtěl být v její kůži, přestože každý už někdy DISK byl. Nevadí, jedeme dál a za půl roku na Olympiádě, nebo za rok na dalších družstvech, se zase porveme o nejvyšší pozice. 
 
Silný závodnický ročník 2004 nám odchází do dorostu, moc vám všichni děkujeme za dlouholetou perfektní reprezentaci, byli jste velké opory, a přeju vám, ať se vám daří i v dorostu! Byli jste super parta a bez vás bude těžké navázat na skvělé výkony i super atmosféru v týmu!
 
A vy ostatní, kdo nám v PraŽácích nadále zůstáváte, tak pilně trénujte a jezděte na závody a soustředění, jak to jen jde! Je vidět, že konkurence neskutečně houstne, ve všech oblastech se pečlivě trénuje a připravuje na velké závody, tak nesmíme usnout na vavřínech! Příští rok už nás Martin, Nik, Jolča, Ema ani Jirka s Michalem "nepodrží", tak je potřeba se do toho obout a nahradit je! Co nejdřív se budeme snažit dát dohromady termínovku PraŽáckých akcí, tak si určitě udělejte čas! Důležitý bude třeba víkend 11. - 12 května 2019, kdy se koná Vyzývací pohár!
 
Víkendové fotky od Němečků najdete zde.
 
Díky všem, mějte se krásně a se všemi brzy na viděnou na oblasťácích nebo třeba závodech Pražské zimní ligy!

—————

Zpět


Kontakt

Dominika Plochová