55 PraŽáků míří na Vyzývací pohár!

25.05.2015 08:55

Program

V sobotu je start v 10 hodin, kolem 9:40 bude ukázková předávka, takže sraz na shromaždišti bude nejpozději v 9:15, ať si stihneme rozdat čísla, dresy i finální instrukce. Velitelem na místě bude Vašek Zakouřil (z USK Praha), a tak sraz bude právě u vlajky USK.

Po vyhlášení se přesuneme do Žatce (start sprintu je v 16:00), kde je shromaždiště na stejném místě, kde i budeme spát.

V neděli ráno se přesuneme zpět do Kroučové a po vyhlášení (kolem 13:00) zpět do Prahy.

Strava

Zajištěna bude pouze sobotní večeře (polévka a přírodní plátek s rýží) v pivovarské restauraci ,,U Orloje", jejíž součástí bude i prohlídka (a vyhlídka) rozhledny Chmelový Maják. Mějte s sebou 200,- Kč. Ostatní jídlo z vlastních zásob.

Ubytování

Spíme v tělocvičně, takže s sebou karimatky a spacáky.

Soupisky

Soupisky už naleznete v ORISu, ale je možné, že dojde ještě k nějakým změnám. Kdo se na soupiskách nenajde, je zatím náhradníkem a pokud se sejdeme v plném počtu a náhradníků nebude třeba, poběží nějakou mixovanou štafetu.

Kontakty

Já na místě celou dobu budu, ale vzhledem k tomu, že náš oddíl všechny tři závody pořádá, budu z větší části zatažena do pořádání, proto mě tentokrát v roli hlavního kouče nahradí „neběžící kapitán“ Vašek.

Dík patří i ostatním rodičům – pomocníkům, kteří s námi budou spát v tělocvičně a přispějí tak ke krocení divé zvěře:-)!

Dominika – 604751051

Vašek - 720705293

Placení

Již zmiňovaných 200,- Kč za večeři a prohlídku. Startovné a ubytování hradí Pražský/Český svaz OB, platbu za dopravu si domluvte s řidiči. 

—————

Zpět


Kontakt

Dominika Plochová