MČR oblastních výběrů žactva 2014

14.10.2014 21:26

Tak už je i poslední letošní žákovská orienťácká akce za námi a je na čase začít myslet na zimu a další sezónu. Jaké ale to letošní mistrovství bylo?

Tak především jsme postavili ŠEST pražských družstev, a to navíc řada šikovných kluků a holek DH10-12 zůstala "na lavičce".

V sobotu se ve skvělém světle předvedly štafety DH12. Trojice Milan Malačka - Tonda Švarc - Martin Šimša skončilo na těsném druhém místě v konkurenci 55 štafet! Skvělé jsou i další výsledky pražských štafet v téže kategorii:

11. místo (Michal Bolehovský - Adam Lustig - Matěj Šubrt)

13. místo (Štěpán Kožina - Jáchym Víteček - Petr Janas)

21. místo (Dan Bolehovský - Šimon Tůma - Franta Čtrnáct) - komplet štafeta H10, Dan doběhl na prvním úseku na 11. místě!!!

22. místo (Matyáš Zakouřil - Adam Titz - Dominik Průša) - komplet štafeta H10

26. místo (Karin Sanna - Katka Fantová - Ema Bulířová)

27. místo (Adéla Titzová - Eva Beranová - Terka Aschermannová)

Nedělní družstva byla od počátku docela rozthaná a bohužel se nepodařilo udržet kontakt s čelní skupinou. I tak se ale všichni snažili co to šlo a zopakovali jsme tak 10. místo z roku 2012. Rok poté, tedy loni, už jsme získali stříbro s tím, že ale družstvo za ten rok prošlo minimální obměnou! Po medailových úspěších z několika posledních let je to trochu ústup, ale jak jsem psala již před dvěma lety, každý rok nemůže být posvícení a naše chvíle zase přijdou, kor když jsme si letos potvrdili, že základnu máme širokou! Podíváme-li se do výsledků 10 let zpět, tak 10. místo bylo pro výběr Prahy naprosto nedosažitelným výsledkem (A družstvo na něj mělo ztrátu 40 minut, schválně jsem to dohledala...:-)).

Tak zase příští rok!

—————

Zpět


Kontakt

Dominika Plochová