PraŽáci obhájili zlato na MČR!!!

08.10.2017 22:07

Rok se s rokem sešel a PraŽáci na MČR oblastních výběrů žactva stáli před nelehkou úlohou - pokusit se obhájit skvělou zlatou medaili z loňského roku!

A povedlo se, po roce opět MÁME ZLATO! Tým běžel ve složení: Štěpán Kožina - Ema Bulířová - Vilém Štrait - Pavla Šimšová - Hana Malečková - Dan Bolehovský - Dorotea Tichá - Martin Šimša.

Gratulace obrovská!

Další týmy skončily na:

14. místě: Dominik Průša - Bára Smolková - Jáchym Bulíř - Eva Baldrianová - Františka Floriánková - Jan Melišík - Jolana Štraitová - Martin Kabát.

19. místě - Jarda Sedláček - Valentýna Kopecká - Vojta Šubrt - Carolina Mullis - Pavlína Malečková - Filip Nemšovský - Hana Beranová - Jakub Hřivna.

A poslední bylo bohužel diskvalifikováno za chybně oraženou kontrolu.

V kategorii MIX žáci navíc vyhrála pětice: Šimon Tůma - Markéta Kodejšová - Matyáš Zakouřil - Matouš Skripnik - Michal Blaha. Druhý tým byl desátý.

sobotu navíc PraŽáci běželi veřejný závod při MČR štafet a už zde potvrdili skvělou formu, když stáli na stupních vítězů ve všech třech kategoriích!

1. místo v D14 - Ema Bulířová, Jolča Štraitová, Dorotka Tichá (další dvě štafety skončily na 5. a 13. místě)

2. místo v DH12 - Honza Melišík, Vilda Štrait, Dan Bolehovský (další tři štafety se ještě vešly do dvacítky na 15., 16. a 17. místě)

3. místo v H14 - Štěpán Kožina, Martin Kabát, Jakub Hřivna (další tři štafety se vešly do TOP16 - 10., 13. a 16. místo)

 

Krásnou reportáž najdete na webu USK, o-news a Tretry, bohatou fotogalerii u Němečků  či Michala Průši a živý přenos z vítězného doběhu na FB o-news!

 

—————

Zpět


Kontakt

Dominika Plochová