Štafety v Jablonci

20.05.2013 21:47

O volné sobotě 18. května vyrazila skupinka pražských žáků do Jablonce nad Nisou na místní oblastní mistrovství ve štafetách. Ještě před startem štafet okusili všichni zdejší terén na krátké trati. Mezi chlapci se nejvíce dařilo Kryštofu a Dominiku Průšovým, kteří v kategoriích H12 a H10 skončili na 1., resp. 3. místě. Mezi děvčaty byly nejúspěšnějí Maruška Vyhnálková na 2. místě v D12 a Dorka Dědková, která byla v D14 třetí.

V odpoledních štafetách postavilo hned pět žákovských štafet USK Praha a dalších pět štafet reprezentovalo Pražskou oblast. A jak se mladým závodníkům dařilo?

V DH10L skončila na třetím místě štafeta USK (Vilém Štrait, Pavel Horák a Adam Solar), v D12 i D14 obsadily pražské žákyně stupínky nejvyšší (D12 - Marie Kalousková, Karin Sanna a Marie Vyhnálková, D14 - Dorka Dědková, Johana Kopecká, Zuzka Hrabánková) a v D12 přidala děvčata ještě bronz (Agáta Najmanová, Kačka Fantová, Josefína Janečková). V H12 skončila štafeta USK na 4. místě a v H14 doběhl tým reprezentující Pražskou oblast na 5. místě.

Všem gratuluji a děkuji za pěkné výkony a vzornou reprezentaci!

Web závodu s výsledky najdete zde.

—————

Zpět


Kontakt

Dominika Plochová